Charter Tunisia - Sol Azur Beach & Congres, cu plecare din Timisoara

Beneficiind de o locație excelentă pe plajă, la doar 1 km de centrul orașului Hammamet, Hotelul Sol Azur Beach Congrés oferă divertisment excelent pentru familii, baie turcească și o zonă minunată cu piscină in aer liber.

Oaspeții se pot bucura de vederea la stațiune de la balconul privat. După un bufet gustos de mic dejun, oaspeții pot face o plimbare in grădinile minunate ale orașului Sol Azur inainte de a se indrepta spre zona mare a piscinei. Divertismentul pentru copii va fi asigurat de către echipa profesionistă de animație a stațiunii.

Oaspeții vor putea face mișcare pe terenul mare de tenis sau in centrul de fitness complet echipat. După aceea, se vor putea bucura de o baie relaxantă in baia turcească de la Sol Azur sau pot savura o băutură la barul cu pian. Odată ce li se face foame, oaspeții vor putea savura la restaurant preparate excelente din bucătăria mediteraneană.

Pentru oaspeții care preferă golful, Sol Azur pune la dispoziție transfer gratuit la 2 terenuri de golf pentru campionate, aflate la numai 6 km. De asemenea, Sol Azur Beach Congrés oferă excursii organizate in piețete stradale, precum și plimbări cu cămile și safari in deșert.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Sol Azur Beach & Congres, Monastir, Tunisia

Verifica tarife si disponibilitate