TUI BLUE Grand Azur a fost complet renovat in anul 2013 și este situat intr-o grădină tropicală, la doar cațiva pași de Marea Mediterană. Acest hotel pune la dispoziție camere cu aer condiționat, o zonă de plajă privată și o piscină mare in aer liber, cu terasă cu șezlonguri.

Camerele de la TUI BLUE Grand Azur au ferestre mari din podea pană in tavan, cu vedere panoramică. Acestea sunt decorate in culori neutre, cu mobilier modern. Toate camerele sunt dotate cu TV prin satelit, facilități pentru prepararea de ceai/cafea si minibar.

Restaurantul oferă preparate internaționale si mancăruri tradiționale turcești, pregătite cu ingrediente proaspete. In fiecare dimineață, se oferă un mic dejun tip bufet, cu fructe și cafea fierbinte.

Oaspeții se pot relaxa cu un masaj sau pot merge la centrul de fitness gratuit, dotat cu echipamente cardio și greutăți. Complexul are teren de tenis si piscină interioară.

TUI BLUE Grand Azur este la doar 2 km de centrul plin de viață al orașului Marmaris și la mai puțin de 3 km de Castelul din Marmaris. Complexul oferă o recepție deschisă non-stop.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Pitesti catre TUI BLUE GRAND AZUR, Marmaris, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate