Marlin Inn Azur Resort este o proprietate de 4 stele care se află pe malul mării, în Hurghada, și oferă piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Marlin Inn Azur Resort includ și sală de fitness. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 421 camere. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele confortabile de la Marlin Inn Azur Resort au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Fiecare cameră dispune de minibar și cană pentru preparare apă caldă. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Marlin Inn Azur Resort au canapea în living, ceea ce oferă un plus de confort. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Marlin Inn Azur Resort oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Marlin Inn Azur Resort oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Baia turcească face parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Marlin Inn Azur Resort amatorii de divertisment pot juca darts sau tenis de masă. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Marlin Inn Azur Resort organizează spectacole cu muzică live și alte show-uri atrăgătoare. În anumite seri există show-uri karaoke.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Pentru cei mai mici Marlin Inn Azur Resort oferă servicii de babysitting.

Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Marlin Inn Azur Resort dispune de plajă privată.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Hurghada, situat la o distanță de 3,9 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Marlin Inn Azur Resort sunt: Noul port de agrement - 3,5 km, Star Fish Restaurant - 3,9 km, Hurghada Centru - Piața Saqqala - 4,1 km.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Sibiu catre Marlin Inn Azur Resort, Hurghada, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate